• English
  • Norsk

Inkassoforum 2015

16. - 17. november i Tønsberg

Velkommen 

Vi har gleden av å invitere til årets viktigste møtested for deg som driver med innfordring - Inkassoforum 2015. I år har vi fokus på hvordan dere kan utnytte byråets og kommunens verdikjede. 

Vi gleder oss til to dager fylt av ny kunnskap, inspirerende foredragsholdere, programnyheter, den gode samtale, nettverking, deilig mat og en hyggelig festaften. Vi håper du kommer. Vi har lyttet til innspill fra dere, og har forbedret programmet ytterligere. Nytt av året er at vi tilbyr saksbehandlerkurs i to nivåer både for nybegynnere og viderekommende! 


Her får du noen av høydepunktene i årets program; Kristina Picard, Forbruksøkonom i Storebrand skal snakke om "Trender i forbruk hos privatpersoner med høy kredittgjeld". Elisabeth Holvik, Sjefsøkonom i Sparebank1 gruppen, forteller oss om fremtidsutsikter i norsk økonomi. Finanstilsynet kommer, Tone Thomassen kommer og Namsmann i Oslo kommer og snakker om Elektronisk samhandling.

Magnus Grønneberg (vokalist i CC cowboys) kommer og skal holde en intimkonsert for oss under middagen og Martin Beyer-Olsen fra Underholdningsavdelingen på NRK1 er kveldens konferansier. Vi gleder oss til at han skal lede oss gjennom kvelden.

Vi sees i Tønsberg


Påmelding gjør du her | Fullstendig program med all info leser du her |Påmeldingsfrist: 30.09.15 |